Marynova Marynada 009

Marynova Marynada 009 08.03.2018

Tracklist Marynova Marynada s Marynem 009 08.03.2018

Jacob Banks – Chainsmoking
Halsey – Gasoline
X Ambassadors – American Oxygen
Tom Walker – Fly Away With Me
KONGOS – Take It From Me
Jamie N Commons – Lead Me Home
Country Roads – Apalachee Falls
Dan Auerbach – King Of A One Horse Town
Devil Makes Three – The Bullet
The Acid – Basic Instinct
Woodkid – Iron
Of Monsters And Men — Wolves Without Teeth
AWOLNATION – Miracle Man
Arctic Monkeys – Do I Wanna Know
Franc ferdinand Treason! Animals.
Royal Deluxe – Born For This]
Oh The Larceny-About to get Crazy
The Growlers — Vacant Lot
K.Flay – Black Wave
Glass Animals – Life Itself
Twenty One Pilots – Lane Boy
Tom Grennan – Royal Highness
Nothing More – Don’t Stop feat. Jacoby Shaddix
Kasabian – Ill Ray
Indiana – Solo Dancing
The Wombats – Lemon to a Knife Fight
Young Fathers – In My View
MISSIO – Everybody Gets High
Raury – God’s Whisper
Black Eyed Peas – Street Livin‘

MixCloud Podcast:
MixCloud Podcast Download: Svit Zlin Radio – Marynova Marynada 009 08032018.m4a
Zahrajte si cokoliv z tracklistu právě teď na Svitu přes

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *